СВЕЧЕНИ ФУСТАНИ

Свечените фустани во главно се од премиум турски брендови и дел од Дубаи. За време на матури нудиме и шиење фустан по порачка. Имаме секогаш свеж избор на вечерни фустани, кратки коктел модели и наша специјалност фустани со голем број 46-54. За дамите кои сакаат да остават деловен и елегантен впечаток нудиме женски костуми.

 

Свечени Фустани

 

Женски Капути

 

 

  Choose your language
| |

Венчаници

 

 

Свечени фустани

 

 

Реклама - Бутик Емили